tisdag 13 september 2022

17/9 2022: Toppgäst – författaren och illustratören Sara Lundberg














Lördag 17 september 2022 kl. 11-12

Välkommen fika med oss på Nybodahöjden. Toppgäst: Författaren och illustratören Sara Lundberg

Toppträff med författaren och illustratören Sara Lundberg! På toppen av Nybodahöjden – intill det fina utsiktstornet – får vi veta mer om boken Glömdagen (2021) och Fågeln i mig flyger vart den vill (2017) som tilldelades Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok.

Vi bjuder på gott fika (kaffe, dricka och bröd). De två böckerna lottas ut till alla som kommer.
Alla åldrar välkomna!
Fri entré.
Vi ses på toppen kl. 11 och Sara Lundberg berättar ca 20 min.
Arrangemang: Top of Stockholm. Kortet kan köpas för 250 kr om du vill ta del av toppjakten. Med tre toppar på kortet har du vinstchanser. Maria Söderberg berättar mer.
Nybodahöjden ligger i Årstabergsparken 45 m ö.h. Man kan ta sig hit många sätt. T ex genom att åka tvärbanan till station Årstadal.
Boken Glömdagen, är den första bok sedan Fågeln i mig flyger vart den vill, som Sara Lundberg både skrivit och illustrerat.
Hösten 2019 utkom boken Dyksommar, en bilderbok med text av Sara Stridsberg, som också fick lysande kritik och nominerades till Augustpriset. »Sällan har jag läst en bok med ett så svårt tema som samtidigt givit så mycket hopp och allt detta i ett samarbete där det konstnärliga haft så tydligt företräde.« (Sara Meidell, VK).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar